Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

3η εξόρμηση της Κίνησης Πολιτών

  Σήμερα, το πρωί της  Κυριακής 11/12/11, η Κίνηση Πολιτών πραγματοποίησε "εξόρμηση" σε 9 διαφορετικές οικογένειες καθώς και στον Σύλλογο Γυναικών Άβαντος, προκειμένου να μοιράσει δέματα με ρούχα- παιχνίδια- υποδήματα- τρόφιμα. Η συμμετοχή του απλού κόσμου ήταν εντυπωσιακή και μας έδωσε την δυνατότητα να αντεπεξέλθουμε στο έργο μας.
Διανεμήθηκαν τα περισσότερα από αυτά που μας έφεραν ανώνυμοι και επώνυμοι Αλεξανδρουπολίτες (και τους ευχαριστούμε θερμώς γι'αυτό) όπως και από αυτά που αγοράσαμε από το μικρό μας ταμείο.
 Η μικρή Χριστίνα (στη φωτογραφία επάνω)βοηθάει στο φόρτωμα των δεμάτων. Η προσφορά είναι θέμα παιδείας...
 Παράδοση δεμάτων σε διαμέρισμα.

 Η φτώχεια δεν κάνει εξαιρέσεις...

 Η Γλυκερία, η Ειρήνη και η Σοφία μας ευχαρίστησαν και μας ζήτησαν να μην τις ξεχάσουμε...

 Παράδοση δεμάτων στον Σύλλογο Γυναικών Άβαντος

 Από πόρτα σε πόρτα και από σπίτι σε σπίτι τα μέλη μας προσπαθούν να συνεισφέρουν ό,τι είναι δυνατόν.

  Η μικρή Μαρία χαμογελά χαρούμενη. Τα καινούργια ρουχάκια και τα παιχνίδια που μας ζήτησε την αρκούν για να χαμογελάσει...

  Η προσπάθειά μας είναι αποκλειστικά εθελοντική. Δεν επιχορηγείται ούτε πριμοδοτείται από κανέναν. Βασίζεται στην φιλανθρωπία και στην προσφορά του απλού κόσμου. Η συνεχιζόμενη κρίση δεν αντιμετωπίζεται με άλλον τρόπο παρά μόνο με την αλληλεγγύη. Δεν θα επιτρέψουμε να πεινάει ο κόσμος την στιγμή που οι κύριοι υπεύθυνοι αυτής της καταστάσεως έχουν πρόβλημα χοληστερίνης...
  Τα πάντα επαφίενται στο φιλότιμο και στην προσφορά. Θα συνεχίσουμε για όσο θα μας το επιτρέπουν οι δυνατότητές μας και για όσο όλοι εσείς θα ανταποκρίνεστε στο κάλεσμά μας.

Ευχαριστούμε. Να είστε όλοι υγιείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου