Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Εκδήλωση στο Notos stage 23/3

Πραγματοποιήθηκε εχθές (23/3) η μουσική εκδήλωση της Κινήσεώς μας, στο Notos stage, προκειμένου να ενισχυθούμε οικονομικά ούτως ώστε να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στις ολοένα κι αυξανόμενες ανάγκες. Η συμμετοχή του κόσμου μας εξέπληξε ευχάριστα καθώς ήταν πέραν του αναμενόμενου. Μπορέσαμε και ήρθαμε σε επικοινωνία με πολλούς φίλους, γνωστούς κι αγνώστους οι οποίοι μας βοηθούν πολυεπίπεδα όλον αυτόν τον καιρό. Ομολογουμένως οι περισσότεροι από εμάς, πέραν των υπολοίπων προβλημάτων που βιώνουμε λόγω της γνωστής δύσκολης συγκυρίας, έχουμε και μιά συνεχώς
αυξανόμενη ψυχική φόρτιση (από αυτά που συναντούμε και αντιμετωπίζουμε καθημερινώς σε σπίτια αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας) πράγμα που μας καταπονεί ακόμη περισσότερο. Παρόλαυτά, κατά την διάρκεια της βραδιάς, το αρχικό "μούδιασμα" ξεπεράστηκε και το κέφι ήρθε σχεδόν λυτρωτικά. Ένα μικρό 3ωρο διάλειμμα από την καθημερινότητα και τα συσσωρευμένα προβλήματα αποδείχθηκε σωτήριο.
Ευχαριστούμε θερμώς όλον τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και μας έδωσε κι άλλην διάρκεια ζωής, αφού (ως γνωστόν) οι μοναδικοί χρηματοδότες της όλης προσπάθειας είναι ο κόσμος και μόνον ο κόσμος. Κανένας φορέας-εταιρεία-ΜΚΟ-υπηρεσία κλπ δεν κρύβεται από πίσω. Όσο ο κόσμος μας στηρίζει θα μπορούμε κι εμείς να συνεχίζουμε το εθελοντικό μας έργο.
Παρακάτω ακολουθεί αναλυτικό φωτορεπορτάζ













































 Ο Στέλιος ο Βραχιόλογλου για ακόμη μιά φορά αποδείχθηκε η ψυχή του κεφιού και της διασκέδασης καθώς ο τρόπος που επικοινωνεί με το κοινό, αλλά κι ο τρόπος ερμηνείας των τραγουδιών, τον καθιστούν απλώς μοναδικό!


Ευχαριστούμε τα παιδιά από το NOTOS , τον Γιώργο Πιρπιρή και τον Άκη  Μπαϊρα για την όλη βοήθειά τους.
Επιφυλασσόμαστε για μελλοντικές ανάλογες εκδηλώσεις καθώς η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3:56 μ.μ.

    αν δινατε και καμια αποδειξη ολοι εσεις οι ελευθεροι επαγγελματιες δεν θα χρειαζοταν να υπαρχει η κινηση αλληλεγγυης, υποκριτες το λιγοτερο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6:27 μ.μ.

    προφανώς θα είσαι δημόσιος υπάλληλος που κάθεται και κατηγορεί τους ελ.επαγγελματίες. Το 'χουμε ξαναδεί το έργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή