Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Το "καλλιτεχνικό σχολείο" του Γ.Βουλτσίδη

Kι όμως. Υπάρχουν δίπλα μας ενδιαφέρουσες και σημαντικές προσπάθειες ανθρώπων οι οποίες μένουν στην αφάνεια. Όπως αυτή του "Καλλιτεχνικού σχολείου" στον μαχαλά της Άβαντος.
Ο ακούραστος φίλος Γιάννης Βουλτσίδης (μαζί με την σύντροφό του Γεωργία) είναι η ψυχή της όλης προσπάθειας. Καραγκιοζοπαίχτης, μουσικός, αφηγητής, αρθρογράφος (και άλλα πολλά) είναι ο κατάλληλος
άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Δραστήριος, ευγενής και δημιουργικός μαθαίνει στα παιδάκια του μαχαλά δραστηριότητες άγνωστες για αυτά μέχρι εχθές όπως μουσική, χορό, τραγούδι, ζωγραφική και πολλά άλλα. Με την πολύτιμη βοήθεια της κ. Νικολάου (Αντιπεριφερειάρχη) διατηρούν αυτό το πρωτότυπο εργαστήρι όπου δίνει διέξοδο και δημιουργική απασχόληση σε παιδάκια αποκλεισμένα κατά βάσιν από τέτοιου είδους δραστηριότητες. Με αφορμή το κλείσιμο του "καλλιτεχνικού σχολείου" εχθές (27/6) έλαβε χώρα μιά μικρή γιορτή για όσα παιδάκια παρακολούθησαν τα όποια μαθήματα.
Ως Κίνηση Αλληλεγγύης βρεθήκαμε και εμείς εκεί. Χαιρετίζουμε τέτοιου είδους προσπάθειες και επιφυλασσόμεθα για μελλοντική βοήθεια όπου χρειαστεί. Καλή συνέχεια.
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου